Meniu
Cos

Academia Mireselor

Gene false banda fara nod Academia Mireselor - 101 Gene false banda fara nod Academia Mireselor - 101
stoc epuizat
Genele false cu bandă, fără nod, Academia Mireselor 101 sunt fabricate manual și conțin 100% din păr natural sterilizat.Instrucțiuni de utilizareDezlipiți banda din cutie cu ajutorul unei pensete. Asigurați-vă că lungimea benzii este potrivită pleoapei. În cazul în care banda este mai lungă, tăiați ..
20,00 Lei Fără TVA:20,00 Lei
Gene false banda fara nod scurte Academia Mireselor 102 Gene false banda fara nod scurte Academia Mireselor 102
stoc epuizat
Genele false cu bandă, fără nod, Academia Mireselor - medii, 102 Miss Lover - sunt fabricate manual și conțin 100% din păr natural sterilizat.Instrucțiuni de utilizareDezlipiți banda din cutie cu ajutorul unei pensete. Asigurați-vă că lungimea benzii este potrivită pleoapei. În cazul în care banda e..
20,00 Lei Fără TVA:20,00 Lei
Genele false cu bandă, fără nod, Academia Mireselor - lungi, 103 - sunt fabricate manual și conțin 100% din păr natural sterilizat.Instrucțiuni de utilizareDezlipiți banda din cutie cu ajutorul unei pensete. Asigurați-vă că lungimea benzii este potrivită pleoapei. În cazul în care banda este mai lun..
20,00 Lei Fără TVA:20,00 Lei
Gene false banda fara nod medii Academia Mireselor - 104
stoc epuizat
Genele false cu bandă, fără nod, Academia Mireselor - medii, 104,  sunt fabricate manual și conțin 100% din păr natural sterilizat.Instrucțiuni de utilizareDezlipiți banda din cutie cu ajutorul unei pensete. Asigurați-vă că lungimea benzii este potrivită pleoapei. În cazul în care banda este ma..
20,00 Lei Fără TVA:20,00 Lei
Gene false banda fara nod Academia Mireselor - 105 Miss Divine Gene false banda fara nod Academia Mireselor - 105 Miss Divine
stoc epuizat
Genele false cu bandă, fără nod, Academia Mireselor - 105 Miss Divine - sunt fabricate manual și conțin 100% din păr natural sterilizat.Instrucțiuni de utilizareDezlipiți banda din cutie cu ajutorul unei pensete. Asigurați-vă că lungimea benzii este potrivită pleoapei. În cazul în care banda este ma..
20,00 Lei Fără TVA:20,00 Lei
Genele false cu bandă, fără nod, Genele false cu bandă, fără nod, Miss Wonderful - 106 Miss Wonderful - sunt fabricate manual și conțin 100% din păr natural sterilizat.Instrucțiuni de utilizareDezlipiți banda din cutie cu ajutorul unei pensete. Asigurați-vă că lungimea benzii este potrivită pleoapei..
20,00 Lei Fără TVA:20,00 Lei
Gene false individuale fără nod lungi Academia Mireselor Gene false individuale fără nod lungi Academia Mireselor
stoc epuizat
Genele false individuale, lungi, fără nod, Academia Mireselor sunt 100% fabricate manual.Instrucțiuni de utilizareÎnainte de aplicare îndepărtați de pe genele naturale orice urmă de machiaj. Începeți aplicarea din colțul extern al ochiului, insistând în zonele în care genele naturale sunt mai rare.1..
20,00 Lei Fără TVA:20,00 Lei
Gene false individuale fara nod medii Academia Mireselor Gene false individuale fara nod medii Academia Mireselor
stoc epuizat
Genele false individuale, medii, fără nod, Academia Mireselor sunt 100% fabricate manual.Instrucțiuni de utilizareÎnainte de aplicare îndepărtați de pe genele naturale orice urmă de machiaj. Începeți aplicarea din colțul extern al ochiului, insistând în zonele în care genele naturale sunt mai rare.1..
20,00 Lei Fără TVA:20,00 Lei
Gene false individuale fara nod mixte Academia Mireselor Gene false individuale fara nod mixte Academia Mireselor
stoc epuizat
Genele false individuale, mixte, fără nod, Academia Mireselor sunt 100% fabricate manual. Pachetul conține: 14 mănunchiuri de gene individuale scurte, 28 mănunchiuri de gene individuale medii și 14 mănunchiuri de gene individuale lungi. Instrucțiuni de utilizareÎnainte de aplicare îndepărtați d..
20,00 Lei Fără TVA:20,00 Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)