Oferte

Ești invitata noastră la COSMETICS BEUTY HAIR 2017, la ROMEXPO, pavilion C1, stand 46, pe 28, 29, 30 septembrie si 1 octombrie 2017, între orele 10:00-18:00, unde vei beneficia de următoarele oferte:

 • Reducere 50% aplicată la prețul întreg al produselor Maqpro Paris;
 • Reducere 30% aplicata la prețul întreg al produselor Nastelle;
 • Reducere 15% aplicata la prețul întreg al produselor Atelier Paris;
 • Reducere 30% aplicata la prețul întreg al produselor Make Up For Ever;
 • Reducerile NU sunt valabile pentru comenzile trimise pe site.

  Expozitie internationala de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura

  COSMETICS BEAUTY HAIR, cel mai important eveniment din Romania adresat sectorului de beauty, va avea loc in perioada 28 septembrie – 1 octombrie 2017, in Pavilioanele C1, C2 si C4 din cadrul Centrului Expozitional Romexpo.

  COSMETICS BEAUTY HAIR – eveniment lider pe piata industriei cosmeticelor din Romania, s-a dezvoltat de la an la an, atingandu-si scopul de a fi o referinta pentru profesionistii din industrie. Cu fiecare editie organizata, Romexpo a oferit tot sprijinul companiilor expozante pentru ca participarea acestora la COSMETICS BEAUTY HAIR sa fie una de succes, care sa vina in intampinarea nevoilor vizitatorilor. Astfel, noutatea, profesionalismul si atmosfera de business sunt elementele cheie ale fiecarei editii.

  Producatorii, importatorii si distribuitorii de produse, echipamente si mobilier pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura sunt prezenti la COSMETICS BEAUTY HAIR cu oferte inedite, in tendintele sezonului si anticipand directiile anului urmator.


  Produse pe pagină:
  Sortare după:

  Solutie curatare pensule Nastelle

  Soluția de curățare pensule Nastelle curăță și dezinfectează pensulele sintetice și naturale, inclusiv cele din păr de veveriță și samur. Soluția curăță toate texturile, inclusiv și cele pe bază de gel și luptă activ cu toate bacteriile patogene, dis..

  76,01 Lei Fără TVA: 63,87 Lei

  Fond de ten HD couvrant Maqpro Paris

  Fondul de ten HD couvrant Maqpro Paris este un produs pe baza de apa si silicon.Atunci cand se usuca devine waterproof, garanteaza o acoperire perfecta si o rezistenta de pana la 15 ore. Nu contine parabeni si este potrivit tuturor tipurilor de ten.M..

  179,00 Lei Fără TVA: 150,42 Lei

  Fond de ten HD Maqpro Paris

  Fondul de ten HD Maqpro Paris este un produs pe baza de apa si silicon.Atunci cand se usuca devine waterproof, garanteaza o acoperire perfecta si o rezistenta de pana la 15 ore. Nu contine parabeni si este potrivit tuturor tipurilor de ten.Mod de apl..

  156,00 Lei Fără TVA: 131,09 Lei

  Gene false banda cu nod lungi Nastelle

  Gene  false banda cu nod lungi Nastelle...

  20,00 Lei Fără TVA: 16,81 Lei

  Gene false banda cu nod medii Nastelle

  Gene false banda cu nod medii Nastelle...

  20,00 Lei Fără TVA: 16,81 Lei

  Gene false banda cu nod scurte Nastelle

  Gene false banda cu nod scurte Nastelle...

  20,00 Lei Fără TVA: 16,81 Lei

  Gene false individuale cu nod lungi Nastelle

  Gene false individuale cu nod lungi Nastelle...

  20,00 Lei Fără TVA: 16,81 Lei

  Gene false individuale cu nod mix Nastelle

  Gene false individuale cu nod mix Nastelle...

  20,00 Lei Fără TVA: 16,81 Lei

  Gene false individuale cu nod scurte Nastelle

  Gene false individuale cu nod scurte Nastelle...

  20,00 Lei Fără TVA: 16,81 Lei

  Gene false individuale medii cu nod Nastelle

  Gene false individuale medii cu nod Nastelle...

  20,00 Lei Fără TVA: 16,81 Lei

  Pensula Nastelle fard pleoape N114

  Pensula N114 este recomandată pentru aplicarea fardului, în special pentru o definire nuanțată a fardului pe pleoapă. Fabricata manual din par de samur...

  65,00 Lei Fără TVA: 54,62 Lei

  Pensula Nastelle fard pleoape N218

  Pensula Nastelle N218 este versiunea mai mică a pensulei N115 - pensula cea mai vândută în linia Nastelle. Pensula 218 este ideală pentru aplicările detaliate ale fardului de pleoape de nuanță închisă. De asemenea este recomandată pentru acuarelă, text..

  61,00 Lei Fără TVA: 51,26 Lei

  Pensula Nastelle pentru buze si texturi cremoase 320

  Pensula este produsa din fibre sintetice. Recomandata pentru texturi cremoase. Se utilizeaza pentru aplicare ruj, acuarela, corector si alte texturi grase. Fibre sintetice...

  35,00 Lei Fără TVA: 29,41 Lei

  Pensula Nastelle pentru corector N370

  Pensula Nastelle N370 este pensula perfectă pentru corecția pielii. Dispune de fibre dense si plate care permit aplicare foarte precisă în anumite zone ale feței. Imită perfect aplicarea produsului cu degetul și este recomandată pentru anticearcăn, ac..

  59,00 Lei Fără TVA: 49,58 Lei

  Pensula Nastelle pentru fard N135

  Pensula este perfectă pentru aplicarea fardului de pleoape la colțul ochiului sau retușarea detaliilor mici ale machiajului. Este recomandată și pentru retușarea creionului. Fabricata manual din par de veverita. ..

  48,00 Lei Fără TVA: 40,34 Lei

  Pensula Nastelle pentru fard N234

  Pensula este perfectă pentru aplicarea fardului de pleoape și retușare. Permite aplicarea ireproșabilă a fardului, fără a împrăștia produsul pe față. Este perfectă pentru aplicarea machiajului fumuriu cu treceri prin retușare foarte fină. Fabricata manu..

  71,00 Lei Fără TVA: 59,66 Lei

  Pensula Nastelle pentru fard pleoape 255

  Pensula moale sub forma conica cu varf ascutit produsa din par de capra alba. Aceasta pensula este perfecta pentru retusarea pliului pleoapei sau umbrirea hotarelor fardului de pleoape. Ideala pentru retusarea conturului ochilor. Pensula data asigura o..

  68,00 Lei Fără TVA: 57,14 Lei

  Pensula Nastelle pentru fard pleoape 355

  Pensula mica, sub forma conica cu varf ascutit produsa din par alb de muton. Pensula Nastelle N355 este o pensula perfecta pentru retusarea creionului in fardul de pleoape pentru un efect de smokey eyes, cat si retusarea fardului in coltul ochiului. Es..

  59,00 Lei Fără TVA: 49,58 Lei

  Pensula Nastelle pentru fond de ten si pudra N371

  Pensula Nastelle N371 are o formă rotundă, densă și foarte moale a fibrelor. Forma lor oferă o aplicare perfectă a pudrei minerale. Această pensulă este recomandată și pentru aplicări de fond de ten prin mișcări circulare, fapt ce asigură aplicarea un..

  94,00 Lei Fără TVA: 78,99 Lei

  Pensula Nastelle pentru fond de ten si texturi cremoase N360

  Pensula Nastelle N360 are o formă plată cu fibre foarte dense si moi. Este utilizată pentru aplicarea ideală a texturilor de fond de ten cremoase și lichide, fără absorbția produsului de catre fibrele pensulei. Fabricata manual din par sintetic Kabuki...

  94,00 Lei Fără TVA: 78,99 Lei