Fard de obraz


Produse pe pagină:
Sortare după:

Fard de obraz Orange Make-up Atelier Paris

Fard de obraz Orange Make-up Atelier Paris contine particule mici reflectorizante, care confera machiajului o nuanta placuta, stralucitoare, metalica. Fardul de obraz Orange de la Make-up Atelier Paris se recomanda pentru machiajele de seara in voga. ..

80,00 Lei Fără TVA: 67,23 Lei

Fard de obraz Pink Make-up Atelier Paris

Fard de obraz Pink Make-up Atelier Paris contine particule mici reflectorizante, care confera machiajului o nuanta placuta, stralucitoare, metalica. Fardul de obraz Pink de la Make-up Atelier Paris se recomanda pentru machiajele de seara in voga. ..

80,00 Lei Fără TVA: 67,23 Lei

Fard de obraz Sunlight Make-up Atelier Paris

Fard de obraz PLE 3P Sun Light Make-up Atelier Paris contine particule mici reflectorizante, care confera machiajului o nuanta placuta, stralucitoare, metalica. Fardul de obraz PLE 3P Sun Light de la Make-up Atelier Paris se recomanda pentru machiajele de..

80,00 Lei Fără TVA: 67,23 Lei

Fard de obraz cremos Uplight Make Up For Ever

Iluminator oil-free cu textura de gel care evidentiaza fata, conferindu-i o stralucire naturala...

170,00 Lei Fără TVA: 142,86 Lei

Fard de obraz HD Blush Make Up For Ever

HD Blush este un fard de obraz crema care modeleaza in mod natural și subliniază obrajii pentru o strălucire sănătoasă. Pigmentii matifianti au fost atent selectati pentru o aplicare perfecta. Textura sa unica garanteaza un ten radiant si in acelasi timp ..

135,01 Lei Fără TVA: 113,45 Lei

Fard de obraz Sculpting Blush Make Up For Ever

Sculpting Blush este un fard de obraz intr-o formula compacta subtire. Cu o gama larga de nuante ce se muleaza oricarei nevoi, 7 nuante reci si 7 nuante calde de portocaliu. Acestea includ nuante stralucitoare pentru a lumina obrajii și naturale de ton-pe..

140,00 Lei Fără TVA: 117,65 Lei