Maqpro Paris

Maqpro Paris
Maqpro Paris

Magazinul de Make-Up este unic importator in Romania al brand-ului Maqpro Paris. Make-up artistii beneficiaza de discount 30%.

Brand-ul Maqpro Paris a fost creat in urma cu peste 35 ani de catre Michel Deruelle, make-up artist francez, care a machiat de-a lungul timpului staruri de cinema precum Marlène Dietrich, Elisabeth Taylor, Sophia Loren, Catherine Deneuve, Alain Delon, Romy Schneider sau Orson Welles.

Produsele Maqpro Paris sunt fabricate in Franta, au in compozitie pigmenti minerali 100% si nu contin parabeni. Maqpro Paris este prima marca de produse cosmetice detinatoare a certificatului “Origine France Garantie”, care atesta autenticitatea si fabricarea fiecarui produs.

Produsele Maqpro Paris au fost utilizate in sute de filme de la Holywood, printre care: Avatar, Game of thrones, Guardians of the galaxy, House of cards, James Bond: Casino Royale, James Bond: Quantum of solace, Narnia, Robin Hood si Tomb Raider.

Maqpro Paris este prezent in peste 20 de țări: Australia, Austria, Bulgaria, Canada, Cehia, Danemarca, Franța, Germania, Ungaria, Irlanda, Italia, Moldova, Olanda, Polonia, România, Rusia, Singapore, Africa de Sud, Elveția, Marea Britanie, Ucraina și SUA.


Produse pe pagină:
Sortare după:
Fond de ten HD couvrant Maqpro Paris -50%

Fond de ten HD couvrant Maqpro Paris

Fondul de ten HD couvrant Maqpro Paris este un produs pe baza de apa si silicon.Atunci cand se usuca devine waterproof, garanteaza o acoperire perfecta si o rezistenta de pana la 15 ore. Nu contine parabeni si este potrivit tuturor tipurilor de ten.M..

179,00 Lei 89,50 Lei

Fond de ten HD Maqpro Paris -50%

Fond de ten HD Maqpro Paris

Fondul de ten HD Maqpro Paris este un produs pe baza de apa si silicon.Atunci cand se usuca devine waterproof, garanteaza o acoperire perfecta si o rezistenta de pana la 15 ore. Nu contine parabeni si este potrivit tuturor tipurilor de ten.Mod de apl..

156,00 Lei 78,00 Lei

Solutie curatare pensule Maqpro Paris -50%

Solutie curatare pensule Maqpro Paris

Solutie de curatare foarte concentrata, curata inclusiv texturile waterproof.Dezinfecteaza pensulele iar acestea pot fi utilizate imediat.Volum: 125 ml..

93,00 Lei 46,50 Lei

Paleta blush, corector si iluminator Maqpro Paris -50%

Paleta blush, corector si iluminator Maqpro Paris

Paleta blush, corector si iluminator Maqpro Paris usureaza munca make-up artistilor, reunind in acelasi produs doua nuante pentru iluminare, doua pentru corectia fetei si cele mai utilizate nuante de blush...

500,00 Lei 250,00 Lei

Pudra pulbere Maqpro Paris -50%

Pudra pulbere Maqpro Paris

Pudra pulbere translucida Maqpro Paris este special conceputa pentru a fixa orice machiaj. Pudra este perfecta pentru toate tipurile de ten, deoarece nu contine iritanti sau parabeni.Este disponibila intr-o singura nuanta, universala,  care nu s..

143,00 Lei 71,50 Lei

Paleta farduri cremoase Mat Make-up Maqpro Paris -50%

Paleta farduri cremoase Mat Make-up Maqpro Paris

Paleta Mat Make-up poate fi utilizata pentru toate tipurile de ten pentru corectia umeda (contouring) sau ca fond de ten. Dupa aplicarea pe ten, produsul devine mat.Mat Make-up este un produs mai fin decat fardurile cremoase clasice si contine ceruri natu..

386,00 Lei 193,00 Lei

Baza Make-up Mixer Maqpro Paris -50%

Baza Make-up Mixer Maqpro Paris

Este un produs care indeplineste mai multe functii:- este o baza de machiaj fara ulei, poate fi aplicata pe orice tip de ten- poate fi amestecata cu orice tip de fond de ten, corector sau produs cremos pentru ai modifica consistenta si al dilua- poate fi ..

156,00 Lei 78,00 Lei

Corector Maqpro Paris -50%

Corector Maqpro Paris

Corectorul Maqpro Paris este mai concentrat decat fardurile cremoase si are o putere mare de acoperire. Corectorul este folosit pentru a camufla tatuaje sau probleme epidermice, cum ar fi pigmentare, arsuri sau unele cicatrici. ..

104,00 Lei 52,00 Lei

Pudra HD Maqpro Paris -50%

Pudra HD Maqpro Paris

Pudra HD Maqpro Paris este un produs inovator extrem de fin,folosit pentru matifiere, oferind totodata luminozitate tenului.Este disponibila intr-o singura nuanta, universala,  care nu schimba culoarea fondului de ten.Are un efect de iluminare si est..

193,00 Lei 96,50 Lei

Baza Make-up Strobe 60ml Maqpro Paris -50%

Baza Make-up Strobe 60ml Maqpro Paris

Este o baza lucioasa folosita pentru strobing make-up.  Ofera un aspect luminos fara sa ingrase tenul...

172,00 Lei 86,00 Lei

Acuarela alb-roz Maqpro Paris -50%

Acuarela alb-roz Maqpro Paris

Acuarela lichida ideala pentru machiaje creative, pastreaza un aspect umed si nu se usuca.Poate fi folosita si in machiajul beauty, se amesteca cu fondul de ten pentru un efect satinat...

69,00 Lei 34,50 Lei

Acuarela gold Maqpro Paris -50%

Acuarela gold Maqpro Paris

Acuarela lichida ideala pentru machiaje creative, pastreaza un aspect umed si nu se usuca.Poate fi folosita si in machiajul beauty, se amesteca cu fondul de ten pentru un efect satinat...

69,00 Lei 34,50 Lei

Paleta farduri Maqpro Paris 01 -50%

Paleta farduri Maqpro Paris 01

Farduri cu o textura matasoasa, cremoasa care asigura o aplicare uniforma.Contin 98% pigment pur fara liant, de aceea isi pastreaza intensitate culorii si in fotografie...

200,00 Lei 100,00 Lei

Paleta farduri Maqpro Paris 02 -50%

Paleta farduri Maqpro Paris 02

Farduri cu o textura matasoasa, cremoasa care asigura o aplicare uniforma.Contin 98% pigment pur fara liant de aceea isi pastreaza intensitate culorii si in fotografie...

200,00 Lei 100,00 Lei

Corector Mat Make-up Maqpro Paris -50%

Corector Mat Make-up Maqpro Paris

Mat Make-up este un  produs cremos, dens pe baza de ceara, nu contine ulei.Poate fi folosit ca si fond de ten pt tenul cu probleme sau ca si corector cremos pentru corectia fetei.Aceste produs se diferentiaza de alte produse cremoase prin faptul ca o..

118,00 Lei 59,00 Lei

Eyeliner lichid waterproof Maqpro Paris -50%

Eyeliner lichid waterproof Maqpro Paris

Eye liner lichid waterproof negru intens.Acest produs poate fi aplicat si pe conjunctiva...

89,00 Lei 44,50 Lei

Paleta farduri sprancene Maqpro Paris -50%

Paleta farduri sprancene Maqpro Paris

Contine cele mai utilizate nuante de fard folosite pentru corectia sprancenelor.Farduri cu o textura matasoasa, cremoasa care asigura o aplicare uniforma.Contin 98% pigment pur fara liant de aceea isi pastreaza intensitate culorii si in fotografie...

200,00 Lei 100,00 Lei

Ruj Maqpro Paris -50%

Ruj Maqpro Paris

Ruj cu textura mata, avand o rezistenta indelungata ce confera make-up-ului un finish perfect...

93,00 Lei 46,50 Lei