Magazinul de makeup
Cos

DUO

Adeziv gene false DUO 7g negru
-10 % In curand
Brand: DUO
DUO este adezivul perfect pentru genele false. In contact cu aerul, produsul isi schimba consistenta din lichid in cremos. Poate fi folosit si pentru genele false individuale si smocuri.Mod de utilizarePentru genele individuale, turnati o picatura de adeziv Duo pe o suprafata curata si c..
39,00 Lei 35,00 Lei Fără TVA:35,00 Lei
Adeziv gene false DUO 7g transparent
-10 % In curand
Brand: DUO
DUO este adezivul perfect pentru genele false. In contact cu aerul, produsul isi schimba consistenta din lichid in cremos, si devine treptat transparent. Poate fi folosit si pentru genele false individuale si smocuri. Mod de utilizare Pentru genele individuale, turnati o picatura de adeziv Duo pe ..
39,00 Lei 35,00 Lei Fără TVA:35,00 Lei
Adeziv gene false DUO 14g negru
-11 % In curand
Brand: DUO
DUO este adezivul perfect pentru genele false. In contact cu aerul, produsul isi schimba consistenta din lichid in cremos. Poate fi folosit si pentru genele false individuale si smocuri.Mod de utilizare Pentru genele individuale, turnati o picatura de adeziv Duo pe o suprafata curata si cu aj..
46,00 Lei 41,00 Lei Fără TVA:41,00 Lei
Adeziv gene false DUO 14g transparent
-11 % In curand
Brand: DUO
DUO este adezivul perfect pentru genele false. In contact cu aerul, produsul isi schimba consistenta din lichid in cremos, si devine treptat transparent. Poate fi folosit si pentru genele false individuale si smocuri. Mod de utilizare Pentru genele individuale, turnati o picatura de adeziv Duo pe o ..
46,00 Lei 41,00 Lei Fără TVA:41,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)