Fard de obraz

Produse pe pagină:
Sortare după:

Pro light fusion Make Up For Ever

Este un iluminator pudra cu o textura foarte fina. Acest produs pune în evidență și iluminează trasaturile. Secretul sau consta in textura sa extrem de lejera, imperceptibila pe ten. Poți instantaneu să conturezi, să iluminezi și să oferi tenului o aură..

180,00 Lei Fără TVA: 151,26 Lei

Pro light fusion Make Up For Ever Golden

Este un iluminator pudra cu o textura foarte fina. Acest produs pune în evidență și iluminează trasaturile. Secretul sau consta in textura sa extrem de lejera, imperceptibila pe ten. Poți instantaneu să conturezi, să iluminezi și să oferi tenului o au..

180,00 Lei Fără TVA: 151,26 Lei

Paleta blush 4 culori Maqpro Paris

Paleta de blush-uri conține  2 nuanțe sidefate și 2 mate. În plus, are atașată și o oglindă.Nuanțele din paleta se potrivesc la orice tip de machiaj: natural, de mireasă, intens.Fardurile Maqpro Paris au o textură mătăsoasă, cremoasă și asigură o apl..

271,00 Lei Fără TVA: 227,73 Lei

Paleta corector 4 culori Maqpro Paris

Paleta cu pudră compactă de corecție conține 2 nuanțe sidefate și 2 mate. În plus, are atașată și oglindă.Paleta este perfectă pentru conturarea feței și poate da un efect soft sau intens, în funcție de culoarea tenului sau intensitatea dorită. Pentru un ..

271,00 Lei Fără TVA: 227,73 Lei

Paleta blush, corector si iluminator Maqpro Paris

Paleta de blush, corector și iluminator Maqpro Paris este concepută pentru make-up artiști.Paleta conține:o pudră compactă satinată care poate fi utilizată pentru fixarea zonei de sub ochi;un iluminator potrivit pentru toate nuanțele feței și toate tipuri..

529,00 Lei Fără TVA: 444,54 Lei

Pro sculpting duo Make Up For Ever Stoc epuizat

Pro sculpting duo Make Up For Ever

Pro sculpting duo Make Up For Ever - MUFE - Fard de obraz..

190,00 Lei Fără TVA: 159,66 Lei

Fard de obraz Orange Make-up Atelier Paris -20% Stoc epuizat

Fard de obraz Orange Make-up Atelier Paris

Fard de obraz Orange Make-up Atelier Paris contine particule mici reflectorizante, care confera machiajului o nuanta placuta, stralucitoare, metalica. Fardul de obraz Orange de la Make-up Atelier Paris se recomanda pentru machiajele de seara in voga. ..

80,00 Lei 64,00 Lei Fără TVA: 53,78 Lei

Fard de obraz Sunlight Make-up Atelier Paris -30% Stoc epuizat

Fard de obraz Sunlight Make-up Atelier Paris

Fard de obraz PLE 3P Sun Light Make-up Atelier Paris contine particule mici reflectorizante, care confera machiajului o nuanta placuta, stralucitoare, metalica. Fardul de obraz PLE 3P Sun Light de la Make-up Atelier Paris se recomanda pentru machiajele de..

80,00 Lei 56,00 Lei Fără TVA: 47,06 Lei