Magazinul de makeup
Cos

Cum platesc

Plata cu numerar

Plata cu numerar se face în lei, integral la livrarea cu ramburs, atunci când valoarea cumpărăturilor nu depășește suma de 4.999 lei.

Curierul va emite pe loc o chitanță pentru suma platită, care va reprezenta dovada plății în numerar, valabilă atât pentru clienți persoane fizice, cât și clienți persoane juridice.

ATENȚIE! Nu toți curierii au POS, deci trebuie să aveți cash pentru a achita la curier.

MAGAZINUL DE MAKE-UP nu va mai emite ulterior altă chitanță, singura chitanță valabilă fiind cea emisă de curier.


Plata online cu card bancar prin NETOPIA Payments - mobilpay.ro.


Dacă ați ales metoda de plată " Online prin card bancar " este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

  • Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate precum cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
  • "3-D Secure" asigură în primul rând că nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la niciun moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

  • Important de știut!

    Pentru plățile prin card bancar nu este perceput niciun comision!