Magazinul de makeup
Cos

Cum se livreaza

Cât costă transportul?

Costul livrării este de 12,50 lei în localitățile din rețeaua curierului DPD.ro, oriunde in Romania.

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei

Dacă valoarea produselor alese de tine este de peste 300 lei, costul transportului este suportat de noi.

Termen de livrare

Dacă transmiți o comandă în intervalul luni-vineri, înainte de ora 15:00, vei primi produsele în termen de 2 zile lucrătoare. Comenzile primite în weekend vor fi expediate în următoarea zi lucrătoare. 

Opțiuni la livrarea prin curier DPD 

În ziua în care îți expediem coletul vei primi un SMS de la curierul DPD, care va conține un link ce poate fi deschis ȋn “browser-ul” telefonului mobil și care îți oferă umătoarele posibilități:  

 • să verifici şi să confirmi adresa ta de livrare (fără să impiedici livrarea efectivă);
 • să urmărești în timp real unde se află coletul tău;
 • să redirecţionezi expedierea către unul din cele 5 cele mai apropiate oficii sau automate DPD Collect;
 • să amâni livrarea, în mod gratuit, pentru una din următoarele 2 zile lucrătoare.
 • Poti verifica oricând statusul coletului tău expediat prin DPD la tel. 031.824.90.90 sau poți introduce aici numărul expedierii (ex: 80074202617): https://tracking.dpd.ro/


  Curierul DPD va face două încercări de livrare a coletului tău, în două zile diferite, în intervalul luni-vineri, între orele 9:00-17:00. Dacă în ziua expedierii nu vei fi găsit la adresă, vei primi un SMS de avizare.

  Dacă nu vei fi găsit la adresa din comandă nici la a doua încercare de livrare, coletul va fi returnat la MAGAZINUL DE MAKE-UP. În acest caz ne rezervăm dreptul de a-ți expedia viitoarele comenzi doar cu plata cu cardul pe site.

  Ridicarea produselor de la sediu

  Pentru a ridica produsele de la sediul nostru secundar nu este nevoie să plasați o comandă pe site. Sunați la tel. 0727 327 777 sau 0733 842 999 și verificați dacă produsele sunt în stoc. 

  * Programul de lucru de luni până vineri, între 11:00-17:00 este orientativ și valabil doar cu o programare prin telefon. Adresa: str. Academiei nr. 7, etaj 1, București - vizavi de Universitatea București, intrarea pe ușa maro dintre librăriile Mihai Eminescu și Mihail Sadoveanu.