Meniu
Cos

Christian Laurent

Fond de ten face adapt 30ml Christian LaurentDespre brandChristian Laurent® este noul brand exclusiv de produse cosmetice pentru îngrijirea feţei și a corpului dezvoltat în cooperare cu două laboratoare de cercetare din Polonia și Franţa, ca răspuns la cele mairecente tendinţe globale în domeniul în..
35,00 Lei Fără TVA:35,00 Lei
Mască facială pentru fermitate, cu efect de hidratare 24k Gold Christian LaurentTechnologia Dermofusion 4D, avansată din punct de vedere știinţific, oferă o acţiune anti-îmbătrânire intensificată în patru pași pe mai multe niveluri ale pielii: Korneo-Fusion – formula biomimetică permite trecer..
12,00 Lei Fără TVA:12,00 Lei
Apă micelară cu apa termală și oxigen activCantitate: 500ml Despre brandChristian Laurent® este noul brand exclusiv de produse cosmetice pentru îngrijirea feţei și a corpului dezvoltat în cooperare cu două laboratoare de cercetare din Polonia și Franţa, ca răspuns la cele mairecente tendinţe global..
39,00 Lei Fără TVA:39,00 Lei
Apa micelara cu aur coloidal 24k Christian LaurentTechnologia Dermofusion 4D, avansată din punct de vedere știinţific, oferă o acţiune anti-îmbătrânire intensificată în patru pași pe mai multe niveluri ale pielii: Korneo-Fusion – formula biomimetică permite trecerea cu ușurinţă a ingredientel..
52,00 Lei Fără TVA:52,00 Lei
Cremă de față, cu efect de fermitate și de întinerire, Christian Laurent Luxury Firming & Rejuvenating Diamond Cream. Textura fină învăluie delicat pielea, oferind un efect imediat de hrănire profundă și netezire. Formula concentrată a cremei, bogată în ingrediente prețioase, a fost dezvolt..
96,00 Lei Fără TVA:96,00 Lei
Gelul iluminator pentru curățarea feței Christian Laurent Luminous Glow curăță pielea în profunzime de orice impurități și exces de sebum, iluminează tenul, pregătind perfect pielea pentru etapa ulterioară de îngrijire zilnică.Ingrediente activeLumintense™ 4D White Complex este un preparat avan..
39,00 Lei Fără TVA:39,00 Lei
Loțiune de corp hidratantă pentru piele uscată, cu particule de aur 24K pentru corp Cantitate: 350mlTechnologia Dermofusion 4D, avansată din punct de vedere știinţific, oferă o acţiune anti-îmbătrânire intensificată în patru pași pe mai multe niveluri ale pielii: Korneo-Fusion – formula biomi..
52,00 Lei Fără TVA:52,00 Lei
Scrubul iluminator pentru față, Christian Laurent Luminous Glow, pe bază de particule de miez de caise și papaină, purifică pielea în profunzime, desfunda porii și le minimizează vizibilitatea. Exfoliază eficient celulele moarte din epidermă, iluminând tenul și îmbunătățind starea pielii. Ingr..
39,00 Lei Fără TVA:39,00 Lei
Ser super concentrat cu efect de fermitate pentru frunte, ochi și buze Diamond Serum Christian LaurentDespre brandChristian Laurent® este noul brand exclusiv de produse cosmetice pentru îngrijirea feţei și a corpului dezvoltat în cooperare cu două laboratoare de cercetare din Polonia și Franţa, ca r..
96,00 Lei Fără TVA:96,00 Lei
Crema anti-rid hidratantă iluminatoare antirid Christian Laurent iluminează eficient pielea, hidratează puternic și netezește liniile fine și ridurile. Formula avansată bazată pe filtre fotostabile SPF 25 protejează eficient împotriva îmbătrânirii premature a pielii:Acizd shikimic și glicolic ajută ..
65,00 Lei Fără TVA:65,00 Lei
Crema de fata Botulin Revolution 40+ Christian Laurent Despre brandChristian Laurent® este noul brand exclusiv de produse cosmetice pentru îngrijirea feţei și a corpului dezvoltat în cooperare cu două laboratoare de cercetare din Polonia și Franţa, ca răspuns la cele mai recente tendinţe globale î..
65,00 Lei Fără TVA:65,00 Lei
Crema de fata Botulin Revolution 50+ Christian Laurent
In curand
Crema de față Botulin Revolution 50+ Christian LaurentCantitate: 50mlDespre brandChristian Laurent® este noul brand exclusiv de produse cosmetice pentru îngrijirea feţei și a corpului dezvoltat în cooperare cu două laboratoare de cercetare din Polonia și Franţa, ca răspuns la cele mai recente te..
65,00 Lei Fără TVA:65,00 Lei
Cremă regeneratoare și de întărire pentru noapte Christian Laurent Technologia Dermofusion 4D, avansată din punct de vedere știinţific, oferă o acţiune anti-îmbătrânire intensificată în patru pași pe mai multe niveluri ale pielii: Korneo-Fusion – formula biomimetică permite trecerea cu ușurin..
65,00 Lei Fără TVA:65,00 Lei
Crema cu efect de lifting zona ochilor 50+ 70+ Botulin Revolution Christian LaurentCantitate: 20mlDespre brandChristian Laurent® este noul brand exclusiv de produse cosmetice pentru îngrijirea feţei și a corpului dezvoltat în cooperare cu două laboratoare de cercetare din Polonia și Franţa, ca răspu..
48,00 Lei Fără TVA:48,00 Lei
Cremă pentru ochi și semne de oboseală Botulin Revolution Christian LaurentDespre brandChristian Laurent® este noul brand exclusiv de produse cosmetice pentru îngrijirea feţei și a corpului dezvoltat în cooperare cu două laboratoare de cercetare din Polonia și Franţa, ca răspuns la cele mairecente t..
48,00 Lei Fără TVA:48,00 Lei
Ser gene și bază pentru mascara Christian LaurentTechnologia Dermofusion 4D, avansată din punct de vedere știinţific, oferă o acţiune anti-îmbătrânire intensificată în patru pași pe mai multe niveluri ale pielii: Korneo-Fusion – formula biomimetică permite trecerea cu ușurinţă a ingredientelo..
37,00 Lei Fără TVA:37,00 Lei
Ser iluminator Christian Laurent pentru față, gît și decolteuDespre brandChristian Laurent® este noul brand exclusiv de produse cosmetice pentru îngrijirea feţei și a corpului dezvoltat în cooperare cu două laboratoare de cercetare din Polonia și Franţa, ca răspuns la cele mai recente tendinţe globa..
85,00 Lei Fără TVA:85,00 Lei
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)