Magazinul de makeup
Cos

Articole

23 Mar Machiajul natural
Ramona Chirita 2 3233
La prima vedere machiajul natural pare foarte ușor de realizat. Practic nu este deloc așa. Găsirea machiajului potrivit pentru un aspect natural poate fi un proces destul de complex. Este important să..
22 Mar Cum sa faci fotografii cu telefonul
Ramona Chirita 3 3284
Ca make-up artist ai nevoie de fotografii profesionale care să te reprezinte.Vrei să îți promovezi machiajele, dar nu ai bugetul necesar pentru a angaja un fotograf profesionist?Învață să faci fotogra..
04 Mar Baza de machiaj
Ramona Chirita 60 3565
Baza de machiaj a apărut din necesitate. Artiștii aveau nevoie ca machiajul să dureze mai mult și ca tenul să fie protejat. De la începuturi și până acum, baza de machiaj a intrat în rutina zilnică a ..
04 Mar Ce înseamnă make-up artist
Ramona Chirita 176 16293
Una dintre cele mai interesante si la moda meserii ale ultimilor ani este cea de make-up artist. Daca ai simtul culorii, al simetriei, al formei, dar si al frumusetii, ai putea face cariera intr-un do..
03 Mar Păreri despre pensulele de machiaj Leonardo
Andra Papacu 1 6722
Pentru un machiaj perfect aveți nevoie de pensule de calitate, care să asigure acuratețe și rezistență.  Sunt make-up artist de aproape 15 ani, iar în toți anii ăștia am testat zeci de pensule. Căutam..
01 Mar Alegerea fondului de ten
Ramona Chirita 1 8731
De multe ori calitatea fondului de ten este confundata cu puterea sa de acoperire. Astfel, unii considera ca un fond de ten cu putere mare de acoperire este un fond de ten bun. Foloseste un fond de te..
25 Mar Live cu Alexandru Abagiu, martie 2021
Ramona Chirita 14 2108
Despre Alexandru AbagiuAlexandru Abagiu este National Makeup Artist Lancome Paris si are peste 23 de ani de experienta.Alexandru Abagiu este un nume cu care orice make-up artist aspirant sau cu experi..
23 Mar Pensule de makeup care nu trebuie să-ți lipsească din trusa de machiaj
Ramona Chirita 1 6005
Pensulele de makeup sunt instrumente indispensabile în trusa de machiaj a unei femei. Alese cu atenţie şi folosite corespunzător, ele îi pot fi de mare ajutor unei femei în realizarea machiajului, i..
04 Mar Tendinte in machiaj pentru 2019
Ramona Chirita 0 1500
Tendințele pentru machiaj 2019 se vor menține pe o linie clasică, îmbogățită cu elemente noi, astfel încât rezultatul final să fie adecvat, corect și echilibrat.  Machiajul anului 2019 se va remarc..
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)