Noutati

Produse pe pagină:
Sortare după:
Pensula machiaj Leonardo 10 texturi cremoase, fond de ten (par de capra) Nou! -20%

Pensula machiaj Leonardo 10 texturi cremoase, fond de ten, păr de capră

Pensula machiaj Leonardo 10 este o pensula plata, fabricata manual din par sintetic de calitate superioara.Firele de par au o textura moale, fina la atingere, de aceea pensula este recomandata si persoanelor cu ten sensibil.Forma alungita si usor rot..

91,00 Lei 73,00 Lei Fără TVA: 61,34 Lei

Pensula machiaj Leonardo 12 fond de ten (par sintetic) Nou!

Pensula machiaj Leonardo 12 fond de ten, păr sintetic

Pensula machiaj Leonardo 12 este fina, moale la atingere. Este fabricata manual din par sintetic de calitate superioara. Pensula are parul foarte des si varful usor rotunjit. Acest lucru usureaza aplicarea produsului si nu formeaza dare.Recomandari d..

88,00 Lei Fără TVA: 73,95 Lei

Pensula machiaj Leonardo 17 texturi cremoase, păr sintetic

Pensula machiaj Leonardo 17 este rotundă, pufoasă, fabricată manual din păr sintetic de calitate superioară.Firele de păr au o textură foarte fină, de aceea recomandăm această pensulă și persoanelor cu pielea sensibilă.Recomandări de utilizareEs..

61,00 Lei Fără TVA: 51,26 Lei

Pensula machiaj Leonardo 19 plată, fard, păr de capră

Pensula machiaj Leonardo 19 este pensula plata, pufoasa, fabricata manual din par natural de capra.Parul de capra a fost atent selectionat astfel incat forma si textura fina a pensulei sa se mentina dupa numeroase utilizari si curatari.Recomandari de..

63,00 Lei Fără TVA: 52,94 Lei

Pensula machiaj Leonardo 20 plată, fard, păr de capră

Pensula machiaj Leonardo 20 este pensula plata, pufoasa, fabricata manual din par natural de capra.Parul de capra a fost atent selectionat astfel incat forma si textura fina a pensulei sa se mentina dupa numeroase utilizari si curatari.Recomanda..

56,00 Lei Fără TVA: 47,06 Lei

Pensula machiaj Leonardo 26 plată, fard, păr de ponei

Pensula machiaj Leonardo 26 este pensula plata, pufoasa, fabricata manual din par natural de capra.Parul de capra a fost atent selectionat astfel incat forma si textura fina a pensulei sa se mentina dupa numeroase utilizari si curatari.Recomanda..

52,00 Lei Fără TVA: 43,70 Lei

Pensula machiaj Leonardo 33 texturi cremoase, păr sintetic

Pensula machiaj Leonardo 33 este rotundă, pufoasă, fabricată manual din păr sintetic de calitate superioară. Firele de păr au o textură foarte fină, de aceea recomandăm această pensulă și persoanelor cu pielea sensibilă.Recomandări de utilizareEste i..

66,00 Lei Fără TVA: 55,46 Lei

Pensula machiaj Leonardo 35 blending (par de veverita) -50%

Pensula machiaj Leonardo 35 blending, păr de veveriță

Pensula machiaj Leonardo 35 este rotunda, fabricata manual din par natural de veverita.Aceasta pensula nu trebuie sa lipseasca din trusa niciunui make-up artist.Pensula din par de veverita este foarte importanta, ajuta la imbinarea perfecta a culoril..

96,00 Lei 48,00 Lei Fără TVA: 40,34 Lei

Pensula machiaj Leonardo 39 blending, păr de capră

Pensula machiaj Leonardo 39 este rotunda, fabricata manual din par natural de capra.Parul de capra este atent selectionat astfel incat pensula sa-si pastreze forma dupa numeroase utilizari si curatari.Recomandari de utilizare:Pensula din par de capra..

68,00 Lei Fără TVA: 57,14 Lei

Pensula machiaj Leonardo 40 blender mic, păr de capră

Pensula machiaj Leonardo 40 este rotunda, fabricata manual din par natural de capra.Parul de capra este atent selectionat astfel incat pensula sa-si pastreze forma dupa numeroase utilizari si curatari.Recomandari de utilizare:Pensula din par de ..

50,00 Lei Fără TVA: 42,02 Lei

Pensula machiaj Leonardo 52 buze (par samur) Nou!

Pensula machiaj Leonardo 52 buze, păr de zibelină

Pensula machiaj Leonardo 52 este fina, densa, fabricata manual din par natural de zibelina.Este o pensula de precizie ideala pentru aplicarea produselor cremoase sau a fardului.Recomandari de utilizare:Pensula machiaj Leonardo 52 poate fi folosita pe..

60,00 Lei Fără TVA: 50,42 Lei

Pensula machiaj Leonardo 56 blending, păr de veveriță

Pensula machiaj Leonardo 56 este rotunda, fabricata manual din par natural de veverita.Aceasta pensula nu trebuie sa lipseasca din trusa niciunui make-up artist.Pensula din par de veverita este foarte importanta, ajuta la imbinarea perfecta a cu..

96,00 Lei Fără TVA: 80,67 Lei

Pensula machiaj Leonardo 57 texturi cremoase (par sintetic) -50%

Pensula machiaj Leonardo 57 texturi cremoase, păr sintetic

Pensula machiaj Leonardo 57 este rotundă, pufoasă, fabricată manual din păr sintetic de calitate superioară.Firele de păr au o textură foarte fină, de aceea recomandăm această pensulă și persoanelor cu pielea sensibilă.Recomandări de utilizareEs..

60,00 Lei 30,00 Lei Fără TVA: 25,21 Lei

Pensula machiaj Leonardo 58 texturi cremoase (par sintetic) Nou!

Pensula machiaj Leonardo 58 texturi cremoase, păr sintetic

Pensula machiaj Leonardo 58 este rotundă, pufoasă, fabricată manual din păr sintetic de calitate superioară.Firele de păr au o textură foarte fină, de aceea recomandăm această pensulă și persoanelor cu pielea sensibilă.Recomandări de utilizareEs..

60,00 Lei Fără TVA: 50,42 Lei

Pensula machiaj Leonardo 59 texturi cremoase, păr sintetic

Pensula machiaj Leonardo 59 este rotundă, pufoasă, fabricată manual din păr sintetic de calitate superioară.Firele de păr au o textură foarte fină, de aceea recomandăm această pensulă și persoanelor cu pielea sensibilă.Recomandări de utilizareEs..

50,00 Lei Fără TVA: 42,02 Lei

Suport pensule tip tub Leonardo Nou!

Suport pensule tip tub Leonardo

Suportul pentru pensule Leonardo a fost conceput pentru a protejeza pensulele de machiaj în timpul transportului. Este realizat dintr-un material impermeabil de o calitate exceptională, asemanător cu al genților de voiaj de lux. Suportul pentru pensu..

135,00 Lei Fără TVA: 113,45 Lei

Paleta din oțel inoxidabil pentru amestecarea culorilor Leonardo

Paleta este fabricată din oțel inoxidabil și rotunjită la colțuri pentru o manevrare ușoară.Dimensiuni: 7,6 x 12,6 cm Greutate: 60 gRecomandări de utilizareEste ideală pentru amestecarea nuanțelor de fond de ten și a texturilor cremoase.Instrucțiuni de cu..

41,00 Lei Fără TVA: 34,45 Lei